Nyt Priskatalog Version 3.6

30. maj 2022


Nyt Priskatalog Version 3.6

Oven på den seneste tids store udsving i priserne, er vi nu klar med et nyt priskatalog ”Version 3.6” som vil være gældende fra d. 1/6-2022.

Vores sortiment er endnu en gang blevet udvidet med mange nye spændende produkter, disse vil alle sammen være at finde i det nye priskatalog. Vi har fortsat også adgang til mange dele som ikke er i vores katalog, så hvis der søges et produkt som ikke findes i kataloget, er I meget velkommen til at spørge os på kontoret så finder vi det gerne til jer.

I det nye priskatalog er der foretaget forskellige ændringer i priserne afhængigt at produktgruppen. Alle priserne i kataloget vil som udgangspunkt være vejledende.

Vær venligst opmærksom på at ALLE ordrer afgivet fra d. 1/6 vil blive faktureret iht. priserne i det nye priskatalog version 3.6.

Det nye priskatalog trykkes denne gang som et fysisk katalog, så derfor bedes I melde tilbage hvor mange kataloger I ønsker tilsendt. Vi forventer at kunne sende disse ud i løbet af uge 23/24.

Priskataloget vil også snarest være at findes på vores hjemmeside; www.invatradeaps.dk

Ønskes det nye priskatalog tilsendt på mail, kan dette også lad sig gøre, I bedes også melde tilbage hvis dette ønskes.


Gebyr:
På alle ordre under kr. 750,- vil der stadig bliver pålagt et ekspeditionsgebyr på kr. 150,-

 

Er der spørgsmål til ovenstående er i meget velkommen til at kontakte os på tlf.:+45 63 16 63 00, eller mail tv@invatrade.dk