Nergeco

Nergeco High Performance Doors er specialister i special løsninger!

Nergeco producere løsninger til de områder med særlige omstændigheder. Med deres special løsninger indenfor XL porte og hurtig porte, gør de sig som nogle af de bedste på områder som fødevare industrien, kolde varehuse og steder med store krav til hygiejne.

XL Porte - T-Series

Med Nergecos T-Series porte kan de levere porte i de specielle og store dimensioner. De kan dække de store opgaver, og de har stadig høj sikkerhed på grund af deres deres "intelligent curtain". Med T-series portenes "Trekking fold up" kan de også installeres steder med dårlige plads forhold og kræver mindre plads end mange lignende porte.

Hurtigporte - R-Series

R-Series portene fra Nergeco er deres serie af hurtigporte der har special løsninger til specielle behov. Til steder hvor kravene til hygiejne og hyppig rengøring er R-Series portene ideelle, med en dug der kan rengøres med højtryk og rammer produceret af multi-composite materiale, får man en porte der klare sig bedre mod korrosion og rust end en med klassisk rustfri stålramme, hvilket tilsammen gør R-Series ideel til fødevare området og steder med kliniske rengørings krav.

Porte til kølerum - C-Series

Portene i C-Series fra Nergeco er deres high performance doors løsninger til kølerum. C-Series portene er serien der står til mål for at have en høj isoleringsevne samtidig med at skulle have en høj hastighed så hver cyklus taber så lidt energi som muligt. Med rammer af multi-composite har de en lav varmeledning og en dug med høj isoleringsevne bliver energitabet på selve porten så lav som mulig. I sammenspil med den gode isoleringsevne er det også vigtigt at døren har så lav "downtime" som muligt, en opgave som C-Series løser ved selvregulerende funktioner som "anti-freeze" så motoren kan klare de lave temperaturer og ved hjælp af den stærke multi-composite ramme til at sikre at dugen forbliver i sin kørebane selv ved store stød.